Logo

Heathrow Limousine

Heathrow Limousine

Për shërbimin që ju presin dhe meritojnë klikoni këtu

Udhëtimi Shembull: –

Londër Heathrow Airport (LHR) Adresa Dropoff: London Gatwick Airport (GTW)

Detajet e automjeteve

Fare Car 1.Standard (* upgrade Lirë në ekzekutiv objekt E-klasës në dispozicion.) Total: £ 73,00 Fare Speciale: 71,02 £
2.Executive (Mercedes E-Class) Fare Total: £ 82,00 Fare Speciale: 78,25 £
. 3 (VIP) Mercedes S-Class Fare Total: 125,00 £ Fare Speciale: 113,20 £
4.Executive (BMW 7 Series – Versioni Limo) Fare Total: 115,00 £ Fare Speciale: 104,20 £
Fare 5.Estate/MPV Total: £ 85,00 Fare Speciale: 81,88 £
6.MPV Plus (5 udhëtarë) Fare Total: £ 95,00 Fare Speciale: 91,48 £

Detajet e pasagjerëve

Pasagjerëve: 3 Bagazhi: 2 carryon: 2 ChildSeat: 1 BabySeat: 0

This entry was posted in Limousine Heathrow and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.