Logo

Gatwick Limousine

Gatwick Limousine

Për shërbimin që ju presin dhe meritojnë në çmimin që ju nuk e bëni! – Klikoni këtu

Udhëtimi Shembull: –

London Gatwick Airport (GTW) Adresa Dropoff: carangth mermeri Harku Hotel, Bryanston Street, London, W1H 7EH

Detajet e automjeteve

Fare Car 1.Standard (* upgrade Lirë në ekzekutiv objekt E-klasës në dispozicion.) Total: £ 74,00 Fare Speciale: 71,96 £
2.Executive (Mercedes E-Class) Fare Total: £ 84,00 Fare Speciale: 80,10 £
. 3 (VIP) Mercedes S-Class Fare Total: 126,00 £ Fare Speciale: 114,00 £
4.Executive (BMW 7 Series – Versioni Limo) Fare Total: 116,00 £ Fare Speciale: 105,00 £
Fare 5.Estate/MPV Total: £ 86,00 Fare Speciale: 82,80 £
6.MPV Plus (5 udhëtarë) Fare Total: £ 96,00 Fare Speciale: 92,40 £

Detajet e pasagjerëve

Pasagjerëve: 3 Bagazhi: 3 carryon: 0 ChildSeat: 0 BabySeat: 0

This entry was posted in Limousine Heathrow and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.